onsdag, september 15, 2010

Våt ängsmark

Fitta. Sök på det på Google & du kan hitta material i överflöd. Yvig fitta, fitta i garn, choklad-fitta, mogen fitta, Honda Fitta, lesbisk fitta, Brittas fitta. Många är obekväma med ordet fitta & jag undrar varför?!

"Det är fitta i mig!"
Som Anna-Lena Brundin så fint uttryckte det.

5 kommentarer:

Anonym sa...

javisst är det märkligt....speciellt när den används som skällsord..av typen: "Du är en riktig fitta".
Obegripligt att nåt så mysigt och skönt plötsligt skulle bli fultådumtåheltkass....Jag fattar inte....

Jesspess sa...

Jag använder mig inte av det ordet själv och har inget behov av det. För mig är det bara ett ord som jag inte ser någon mening med, men som många använder sig av för att provocera. =) Det är upp till var och en vilket ordförråd man känner sig bekväm med. Jag är dock nyfiken på vad användare av ordet anser att det tillför en diskussion/dialog? Som inte en annan variant av ordet skulle kunna göra likvärdigt. =)

Rebecca sa...

Synd att många låter sig provoceras av det ännu mer synd att folk använder det som skällsord. Jag tycker att fitta är ett sexigt ord & har inga problem att använda det. Anser inte att fitta skulle tillföra något annat än en annan variant. Men varför ska man säga snippa om man jag gillar ordet fitta? Vad anser de som inte använder ordet fitta att en annan variant skulle kunna tillföra en diskussion/dialog? =)

Anonym sa...

visst kan man säga "fitta"...i rätt sammanhang, tillsammans med rätt person. Kanske inte i dagligt tal på stan...liksom, men ja du fattar..
Snippa låter bara ansträngt, tillgjort och fånigt.

Heja fittan :))

/samma anonyma som tidigare

Rebecca sa...

Ja heja fittan! Det är jämställt med kuk. Hur många använder inte det vackra ordet? ;)