tisdag, januari 05, 2010

Levande Död

Något inom mig tog sakta livet av sig. Med en nylontråd runt halsen hängde sig något där inne, långsamt & med ytterst lite smärtlindring. För att få själslig frid försökte något att kväva sig själv med en soffkudde. Detta något begick harakiri med en slö, gammal brödkniv. Om & om & om igen.

Jag kunde inte sluta titta på Paradise Hotel. Möjligen för att ingen annan kanal fanns tillgänglig. Det spelar ingen roll.


Något inom mig dog igår.

7 kommentarer:

Anonym sa...

Så stäng av tvn din självplågare!!! Läs en bok, virka ett grytunderlägg, dreja en av elefanterna i "Fem myror är fler...", rensa Ellas öronvax. Allt måste vara bättre än att kolla på Paradise Hotel. =)

Puss Jess

Rebecca sa...

Jessan > Kan man tycka men nu ter det sig ju så att jag inte har någon TV sen snart 1 år tillbaka. Så när jag befann mig i ett rum med en dumburk kunde jag bara inte låta bli. Ska dock testa det där med drejandet. Jag vet & du vet att det inte kommer bli en elefant.... ;)

Rebecca sa...

Å Puzz förstås!

Flinckan sa...

Nylontråd...svårt att knyta rediga knutar på dem.

Rebecca sa...

Flinck's > haha Man får vira satan.

Turgut Öhz sa...

Du ska nog få en teve så att du kan titta på lite andra trevliga grejer istället. Här kommer en exempellista på vad man kan se på tv såhär dagarna efter jul-och nyår:

- Sportspegelns årskrönika med de bästa godbitarna från sportåret som gått!

- TV4 sports årskrönika med absoluta höjdpunkter!

- Canal+SPORTS årskrönika med de läckraste insatserna från idrottare runt om i världen!

Eller så kan man slå på radion (i ren desperation) och få höra ett entimmesprogram på Radiosporten där spännande idrottspersonligheter sitter och pratar i direktsändning!!!

Flinckan sa...

Turgut: årskrönikor är det bästa som finns. Att riktigt vältra sig i det gamla som varit. Och när det är slut..jag då behöver du inte vara ledsen för då börjar GALORNA (om de nånsin slutat?). Idrottsgalan, Fotbollsgalan, eldsjälsgalan. Sen har vi ju alla andra galor som Agnetha Sjödin står och gapar i(hon måste ju också försörja sig). Faddergalan, Bröstcancergala, Unicefgalan, Rädda barnen galan, Arga barnen galan, Glada barnen galan, Lillgamla barnen galan(jag tror Blondinbella ska leda den sistnämnda). Det är tur vi har mycket att se fram emot 2010!